Acasa  » Imobiliare  » Case de vanzare  »Anunt #1664

Casa de vanzare

Adaugat pe May 13, 2022 | Accesari: 2235
Tara: Romania
Judet: Ilfov
Localitate: Popesti Leordeni
Camere: 4 sau mai multe
Suprafata utila: 210 m2
Locuinta mobilata / utilata: Complet
Vila P + 2E, de vânzare,  situata la 50 m de București, ieșire Sos. Olteniței, pana în Lidl zona foarte liniștită .

Proprietatea este foarte generoasa ca spațiu, ideala pentru o familie numeroasa sau 2 familii. Dispune de 7 camere și 2 bucătării, spatiu de depozitare, 3 bai, 3 balcoane, doua terase, pod cu scara retractabila, căsuța de grădina, beci, curte amenajată , pavele, gazon, trandafiri, ciresi, prun, magnolie, salcâm japonez etc. Gaze, apa, canalizare, internet, TV, sistem supraveghere, alarma etc

La etajul doi este amenajat un apartament cu 2 camere și  living cu bucătărie open space. Casa este foarte bine realizata, izolata,  decorativa speciala anti-umezeala, termopane.
Casa dispune de gradina pe spate  grădina pe fata și loc de o mașină în fata. Va puteți bucura de liniște, aer curat, și acces facil la mijloace de transport, centre comerciale, scoli și gradinite. Tramvaiul este la 5-7 min de mers pe jos iar metroul 15 min. Magazine,  saloane de înfrumusețare, bacanii în capătul străzii, la 3 min de mers pe jos Lidl și Mega Image.Te vei bucura de un spațiu generos pentru locuit, ideal mai ales dacă lucrezi de acasă, precum și o curte suficienta pentru relaxare și timp liber.
Preț 264000 euro,negociabil.

Detalii la telefon 0744750036

Tatu

Utilizator de la: May 24, 2021
Vezi toate »

07********Arata telefonul
Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza