500RON

Bicicletă-Electrică-Medicală pentru recuperare sau menținere la mâini și picioare . Nouă în garanție !

Adaugat pe Sep 22, 2023 | Accesari: 622
Tara: Romania
Judet: Vrancea
Localitate: Focșani
Persoana fizica sau firma: Persoana fizica
- Evitați drumurile inutile și nu mai dați bani mulți altora la ,,Sală,, sau la ,,Fizioterapeut,, sau pe ,,Creme-minune,, care nu rezolvă problema ! 

- Vând în garanție o Bicicletă-Electrică-Medicinală ,,Klarfit - Cycloon MiniBike,, pentru recuperare motorie sau pentru întreținerea mușchilor atrofiați la mâini și picioare sau pentru creșterea masei musculare .

Se poate folosi pedalând manual, dar și cu ajutorul motorului-electric ! Metoda automată/electrică se folosește mai ales când ai o febră-musculară, dureri-reumatice și la persoane-vârstnice care nu mai au putere să împingă la pedale !!!

Are o Telecomandă prin fir, care afișează pe ecranul-LCD mai multe viteze, distanțe, calorii consumate , și se poate programa să se oprească-automat la timpul ales de tine !

Bicicleta este perfectă pentru persoanele care nu pot sta în picioare , deoarece se poate sta pe un fotoliu, scaun, bancă și chiar întins/ă în pat pentru bolnavi !!!

Este excelentă pentru persoanele operate care au fost imobilizate la pat mult timp, sau pentru cei cu pareze-motorii sau pentru bătrânii care au mușchii atrofiați din cauza lipsei mișcării zilnice pe afară și a vitaminelor, dar și din cauza scăderii treptate a masei musculare după vârsta de 50 ani, sau a persoanelor sedentare la PC sau la birou/serviciu !

Mișcarea uniformă îmbunătățeste mușchii și nivelul de rezistență-fizică în fiecare zi . Este potrivită pentru antrenamentul blând al inimii, sistemului circulator și sistemul musculo-scheletic .

Prefer persoane din Vrancea, pentru a face probe, pentru a explica detaliile-tehnice, pentru a evita dubiile și discuțiile inutile ulterioare , sau orice persoană care se poate deplasa în oraș .

Preț fix = 500 lei

* Dacă nu am semnal, baterie sau nu pot răspunde, lăsați un mesaj aici pe web-site sau pe WhatsApp sau prin SMS .

Telefon :  zero șapte șapte zero trei cinci zero cinci trei opt .  

Demo-video : https://www.youtube.com/watch?v=idFFQ72R3iE

Aurel

Utilizator de la: Aug 10, 2022
Vezi toate »

07********Arata telefonul
Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza