34000€

Vând apartament ULTRAcentral și decomandat cu 2 camere în Adjud zona 0 !

Adaugat pe Mar 21, 2024 | Accesari: 2194
Tara: Romania
Judet: Vrancea
Localitate: Adjud
Compartimentare: Decomandat
Suprafata utila: 58 m2
An constructie: 1990 - 2000
Etaj: 4
Cumpărați, căci nu se mai construiesc blocuri ! Cumpărați azi, căci prețurile cresc mereu !

- Vând apartament spațios Confort-1, cu 2 camere decomandate, la etajul 4, pe 58 mp și clasa energetică A (certificat) . Construcție începută în 1988 finalizată în anul 1990 .

- Blocul este situat
ULTRACENTRAL la ,,Km 0,, în centrul-civic al municipiului Adjud, la șosea/drum E85, între Catedrală și supermarket Mega-Image . Transport central, ieșire la șoseaua-națională și parcare liberă .  Monitorizare video .  Este o zonă liniștită cu vedere panoramică și apus de soare superb, iar alături este un mini-parc .

- Blocul este construit rezistent din piloni/placă/grindă cu beton-armat și zidărie din BCA . La parter, blocul are magazine . Imobilul are construit recent acoperiș și izolație-exterioară dublă (imobil călduros) !
- ATENȚIE : -Podul este construit solid, cu proiect, compartimentat individual și se poate mansarda !!! (2 apartamente la preț de 1) !!! (la etaj puteți face ușor și ieftin din grinzi+OSB+izolație: camerele-copiilor sau o magazie/atelier/seră/fitness/porumbar/coafor/jacuzzi sau un bar/cramă/casino personal sau o garsonieră-duplex pe care o închiriați) !!! - Cine NU vrea să mai plătească bani mulți pe curent la Electrica, își poate monta panouri-solare-fotovoltaice cu acumulatori !!!  - Apartamentul are ușă-intrare nouă, balcon-închis, centrală-termică cu revizia la zi și calorifere din aluminiu tip long-life cu autocurățare-calcar rezidual și termostate individuale, este văruit recent, are parchet din lemn-de-fag lăcuit recent, 3 cămări, cabluri racordate pentru TV-4K și internet de mare viteză 1Gb/s, instalație-electrică nouă, apometre-radio cu citire automată prin satelit, boxe libere la subsol ... Locuința se vinde împreună cu mobilierul din lemn-masiv și alte piese sculptate  . Viitorul proprietar îl poate renova conform dorințelor și bugetului său .  Ferestrele au vedere pe ambele laturi ale blocului .  Presiunea de apă ajunge normal la ultimul etaj (schimbat instalații-sanitare la subsol) .  Blocul este curat, liniștit și cu vecini ok .  Nu sunt probleme la utilități, asociație, impozit și de ordin juridic (liber de sarcini) .

- Cel mai important detaliu pe care lumea îl neglijează este ,,
Liniștea Casei,, și mulți nu cunosc avantajul ultimului etaj, unde nu mai auzi vecinii de deasupra ta care fac zgomot permanent de la mersul apăsat/greoi/tocuri sau un parchet care scârțâie, zgomote repetate de la tras/împins scaune pe gresie, vecini care vorbesc foarte tare la telefon, alții sunt scandalagii și se ceartă mereu cu țipete ca la mahala, unii ascultă muzică/tv-jocuri la boxe-bass, alții au câini, copii care trântesc/aruncă lucruri și care aleargă prin casă sau plâng mereu, maneliști/bețivani, bormașini/ciocane la renovări, coborâtul scărilor în grabă ... - În aceste condiții, a doua zi la serviciu nu mai ești bun de nimic !!!  - Ca să nu mai vorbim despre faptul că tu scapi de inundațiile făcute de vecinul de sus și care te fac să cheltui bani mulți cu renovarea casei, precum și pățania cu înfundarea țevilor de canalizare comune sau cearta inevitabilă cu vecinii de sus din cauza scuturatului covorașelor/pături/țigări peste rufele tale puse la uscat și chiar intrarea gunoaielor/prafului în casă dacă ai geamul deschis în acel moment !  * Deci, ultimul etaj înseamnă o liniște garantată, curățenie în fața ușii și pe scări, o vedere panoramică asupra orașului, un aer mult mai curat lipsit de cantități mari de praf, nisip și noxe așa cum sunt la nivelul parterului sau la etajul 1, precum și avantajul că nu aveți parte de refularea dejecțiilor în casă așa cum pățesc cei de la parter și etajul-1, atunci când se înfundă țevile de canalizare de la subsolul blocului , dar mai aveți șansa de a scăpa ca să mai fiți sclavi la Electrica și să deveniți independent energetic !!!

- 2 Supermarketuri, farmacie, patiserie, librărie, florărie, 3 notari-publici, spălătorie-auto, biserică, cofetărie, 2 centre-telefonie, ferometal-chimicale, autoservire-restaurant, brutărie, grădiniță-privată, croitorie, bar, 2 bănci-comerciale, 2 case de schimb valutar, 2 magazine cu haine SH, un loc de joacă pentru copii, magazine-diverse, toate sunt pe această arteră-principală din centru !!! Piața-Agroalimentară se află la numai 100 m !!!

- Momentan nu am posibilitatea de a posta fotografii din locuință (oricum nu sunt relevante, deoarece lumea le privește la modul general și se uită doar la mobilă, și nu la configurația/dimensiunile camerelor... care nu se pot aproxima în poze), dar atașez o schiță de Cadastru . Nu cumperi poze, cumperi un imobil... care trebuie văzut ! - Oricare ar fi situația actuală, viitorul proprietar are alte gusturi și oricum își renovează locuința conform dorințelor și bugetului său ! - Important este că tu vei locui elegant ca un mare VIP exact în centrul orașului și cu toate magazinele în jurul tău !

-
Preț = 34.000 EURO Cine vrea să cumpere mai ieftin , sunt apartamente mici
Confort-2 în zona Policlinicii-Vechi și foarte mici Confort-3 în zona Liceului
și Parcului ; sau blocuri vechi cu pereții din plăci-de-beton-sudate cum sunt
în zona Spitalului, care au prins cele 2 mari cutremure și au fundațiile
fisurate .

- Telefon: 0770 350 538 (zero șapte șapte zero trei cinci zero cinci trei opt) .

* Dacă nu am semnal, baterie sau nu pot răspunde, lăsați un mesaj aici pe web-site sau pe WhatsApp sau prin SMS .  Mulțumesc .

Ricardo

Utilizator de la: Jul 15, 2022
Vezi toate »

07********Arata telefonul
Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza