115000€
Negociabil

Loft Green Apartments, pompe căldură,încălzire în pardoseală,confort lux!

Adaugat pe Apr 23, 2024 | Accesari: 1005
Tara: Romania
Judet: Ilfov
Localitate: Mogoșoaia
Persoana fizica sau firma: Persoana-fizica
Compartimentare: Semidecomandat
Suprafata utila: 52 m2
An constructie: Dupa 2000
Etaj: 2
"Nu se plătește t.v.a.sau comision pentru accesarea acestei proprietăți"și se acceptă orice formă de credit bancar,precum și surse proprii.

Apartamentul face parte din ansamblul rezidențial Loft Green Apartments și este încadrat ca și locuință verde,având în vedere faptul că pentru încălzire-răcire se folosesc pompe geotermice, care produc 0%Co2,acestea folosind preponderent căldura și răcirea pământului!
Imobilul ce face obiectul vânzării,este mobilat și utilat așa cum rezultă din fotografiile deja postate,are tv montate în ambele camere și dispune de o compartimentare după cum urmează:hol intrare,debara spațioasă, baie asemenea,living open-space cu bucătăria, dormitor și balcon.
Designul construcției interior-exterior provine din zonele nordice ale lumii și promovează stilul soft-loft,ce propune materiale sustenabile precum cărămida,fierul și lemnul în stare brută, dând astfel senzația stilului semi-industrial,care prinde tot mai mult și în România.
Printre comodități pot enumera următoarele:ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ, CONVECTOR INSTALAT ÎN PLAFON PENTRU VENTILAREA AERULUI RECE PROVENIT DIN POMPELE GEOTERMICE, APĂ RECE +CALDĂ, ELECTRICITATE HIDROELECTRICA, SISTEME SMART HOUSE CUM AR FI:VIDEO-INTERFON ȘI PANOU SALUS PENTRU SETAREA ȘI REGLAREA TEMPERATURII,PENTRU RĂCIREA ȘI ÎNCĂLZIREA APARTAMENTULUI ,BOB CONCIERGE ÎN INTERIORUL COMPLEXULUI DOTAT CU ALIMENTE ȘI BĂUTURI, PARCARE INTERIOR,EXTERIOR ȘI LA SUBSOL,POARTĂ DE ACCES PRIN APEL TELEFONIC, CAMERE VIDEO PENTRU SUPRAVEGHERE NON-STOP, SPAȚII VERZI AMENAJATE ȘI PARC DE JOACĂ PENTRU COPII etc.
Lângă complex există stație autobuz, tren, și metrou la câteva minute distanță(stația Străulești),2 hipermarket-uri kaufland,2Mega Image, 2Lidl,Mall Băneasa Shopping City,Dedeman,Ikea,Palatul și Domeniul Brâncovensc, Centrul de Echitație Mogoșoaia și Baza sportivă a Naționalei de fotbal a României din Mogoșoaia, care se află la 1min distanță de ansamblul rezidențial Loft Green Apartments.
"Pentru că privirea face cât un milion de cuvinte,vă aștept cu drag la o vizionare, iar pentru informații suplimentare puteți folosi numărul de telefon din anunț".

Bogalydan

Utilizator de la: Mar 11, 2023
Vezi toate »

07********Arata telefonul
Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza