Ultimele noutati


Dec 10, 2021

Promotie in luna Decemrbrie

Promotie in luna Decembrie pentru toti utilizatorii siteului vindeurgent.ro.
Incepand cu data de 10.12.2021 si pana in 31.12.2021 utilizand cuponul de reducere "DEC21" beneficiezi de 100% reducere la toate optiunile platite pe site-ul nostru, citeste ma jos conditiile pentru a bneficia de aceasta reducere.

 

Conditiile pentru a beneficia de promotie sunt urmatoarele:

1. In momentul in care ai terminat de introdus anuntul, la final introdu in rubrica cupon "DEC21" astfel totalul va fi "0".

2. Beneficiaza de reducere toate anunturile care se suspun regulilor din termenii si conditiile site-ului vindeurgent.ro

3. Ne rezervam dreptul de a sterge anunturile care incalca reguliile fara a motiva sau a anunta utilizatorul.

4. Campania se desfasoara pentru toate anunturile postate in perioada 10.12.2021 - 31.12.2021.

Pentru mai multe detalii sau informatii, va rugam sa utilizati pagina de contact.

 

Cu stima,

Echipa Vindeurgent.roJun 04, 2020

Am adaugat o noua metoda de plata

De acum incolo poti sa platesti direct cu cardul in cadrul platformei de anunturi VindeUrgent.ro folosind metoda de plata Stripe, daca intampinati probleme legate de plata sau alte probleme in cadrul platformei, va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact.Jun 04, 2020

Modificari privind numarul de anunturi postate gratuit

Numarul de anunturi care pot fi postate utilizand planul Gratuit, a fost modificat in cadrul siteului de anunturi VindeUrgent.ro la un maxim de 5 anunturi postate de un utilizator.

Cei dare doresc sa posteze mai mult de 5 anunturi, pot sa foloseasca unul din celelalte planuri disponibile in cadrul platformei de anunturi online VindeUrgent.ro.

Cu stima,

Echipa Vindeurgent.roApr 11, 2020

Autentificare cu Facebook

Site-ul de anunturi gratuite VindeUrgent.ro nu mai accepta postarea de anunturi fara cont,astfel ca din acest moment, pentru a posta orice anunt in cadrul site-ului este obligatoriu sa va autentificati, si am introdus si autentificarea cu ajutorul contului de facebook.

Pentru a va autentifica sau inregistra cu contul de facebook, accesati pagina de autentificare si dati click pe butonul "Facebook", astfel printr-o simpla interogare se va creea un cont pentru dumneavoastra cu numele de pe facebook, atentie toate datele se vor putea modifica ulterior in contul personal:

- Nume contact

- Telefon

- Adresa

Autentificare cu contul de facebook pe VindeUrgent.ro


Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza