Cum creez cont

Creere cont pe vindeurgent.ro

Creerea unui cont pe vindeurgent.ro este o etapa importanta pentru a posta anunturi pe platforma vindeurgent.ro. Astfel ca va punem la dispozitie doua metode de a va creea cont pe platforma si sa puteti vinde online prin platforma vindeurgent.ro . Metodele disponibile in acest moment sunt, inregistrare cont utilizand o adresa de email sau inregistrare cu ajutorul profilului de facebook, o sa le prezentam ambele metode in continuare.


1. Inregistrarea unui cont utilizand o adresa de email

Aceasta metoda consta in inregistrarea cu toate datele dumneavoastra a unui cont nou in platforma vindeurgent.ro si pentru aceasta etapa aveti nevoie de urmatoarele detalii:

- adresa de email valida(necesita confirmare)

- nume de contact

- numar de telefon


2. Inregistrarea unui cont utilizand profilul de facebook

Utilizarea acestei metode se face foarte simplu direct din pagina de autentificare  apasand butonul "Facebook" de sub formularul de autentificare, astfel platforma vindeurgent.ro va face legatura direct la profilul dumneavoastra de facebook si va creea un cont cu adresa de email a profilul de facebook si cu numele din profilul de facebook.

ATENTIE! Singurele date care se preiau din profilul de facebook sunt Numele si adresa de email, toate celelalte date le puteti completa accesanf "Contul Meu" din dreapta sus a site-ului, va recomanda sa faceti acest lucru chiar dupa inregistrare.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari, va rugam sa folositi pagina de contact aici.

Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza